tiistai 29. toukokuuta 2012

Nyt se sitten loppui, nyyh ;)

Nimittäin tämän kevään snyykierros. Olisin halunut jatkaa ja jatkaa ;). Kun tulin töistä, niin postilaatikossa odotti pakettikortti. Hetihän se piti lähteä hakemaan kaupalta. Ihana ruusuinen paketti. Ja aukaistua paketin, niin silmiini tuli melkein kyyneleet. Oli niin ihastuttava minunnäköinen paketti.

No, paketissa oli Kirjekuoria ja kirjepaperia, postimerkkejä, kortteja, tuikkulyhty ja tuikku, miami puuvillalankaa valkoisena (ehkä minä jotain käyttöä keksin ;)) ja ruusuinen pikku pussukka, missä sisällä oli kirje snyyltäni. Avasin sen viimeisenä ;). Jokainen pakettisi oli erittäin mieluinen. Ja täytyy tunnustaa, että minä vähän aavistelinkin kuka olet. Minua siis ilahdutti monivuotinen blogikaverini *esteri* . Olit tosi ihana ja mieluinen salainen ystäväni. Sinulle, miehellesi ja tytöille oikein mukavaa ja aurinkoista kesää. Ja ollaan yhteydessä. Sinulle tulee paketti myös ;) eli ne langat, jotka varasit. Niin ja vielä virtuaalihali ja suuri kiitos tästä keväästä esteri.

torstai 17. toukokuuta 2012

Hei, hei pitkästä aikaa

Oikein mukavaa Helatorstaita kaikille. Sain vihdoin valmiiksi monta vuotta lojuneen villapaidan tekeleen. Lankana oli aika karheaa Raggegarn-lankaa. Koostumus 60% villaa, 20% Nailon ja 20 % Akryyli. Hihat tuli vähän liian lyhyet, mutta haittaaks se? Lankaa jäi vielä 6 50 g kerää. Jos joku haluaa langat, niin saa postikulujen hinnalla. Villapaita meni heti pesukoneeseen, jotta vähän pehmiää. Onhan tässä ensi talveen aikaa odottaa kuivumista :)
Siis loppukerät 6 x 50 g saa ensimmäinen, joka haluaa, vain postikulut maksamalla.

torstai 3. toukokuuta 2012

Odotettu paketti saapui ;)

Minua muisti tänään snyyni huhtikuun paketilla. Oli vähähän myöhässä, mutta mitäpä se haittaa. Sisältö olikin sitten sitä ihanampi. Langoista saan kirjavat lapaset lapsenlapselle. Oli siellä muutakin kuin lankaa, katsokaa vaikka
Kaksi suloista pörröpatalappua, kirjepaperia ja kuoria (minä kirjoittelen nykyisin kirjeitä) Ihana koiran kuva ;). Divaanilehti, jossa riittää katselemista ja unelmoimista. Kortteja 2 kpl, kukkien siemeniä kaksipussia, muistikirja (aivan ihana itse tehty), päiväkirja. Suuri kiitos snyylleni. Paketista on pitkään iloa minulle ja Renjalle.
Oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle. Torstai on toivoa täynnä!